Topp 5, KVINNER

Tenkte jeg ville viser dere noen hærlige parfyme dufter for henne som jeg virkelig er glad. Disse er absolutt vært og teste ut , for hvem er vell ikke gla i parfyme? :)

 1. DKNY-Be Delicious. Dette er en parfyme fra Donna Karan. Det er en frisk duft med eplenoter, parfymen er også oppfriskende og energisk. Dette er absolutt den parfymen som har vært min favoritt i mange år. Blir nok aldri lei av denne duften<3
 2. Britney Spears-Midnigth Fantasy. Duften er fantastisk deilig og dufter veldig søtt.
  Den dufter plomme, bringebær og mørk kirsebær og ett hint av blomsten orkidè
 3.  Britney Spears-Fantasy. Dette er ogå en parfyme som er veldig søt, akkurat som den over her.
  Denne har også en hærlig duft av litchi, gyllen kvede, eksotisk kiwi, muffins, hvit sjokolade orkidè,
  og sjasmin blader. 
 4. Versace Brighy Crystal. Denne duften er også veldig fantastisk god . Denne type parfyme dufter en frisk, glamorøs blomsterduft, granateple, magnolia, og pion. Denne er også absolutt og anbefale.
 5.  Marry me av Lanvin. Dette er også en deilig og romantisk duft. Den dufter Toppnoter av bitter appelsinessens, hvit fersken og en bukket av freesia. Hjertenoter av sambuc jasmin absolute, magnolia bris og roseblader. Bunnoter av hvit cedar, livlig amber og musk.


  Dette er da noen av de duftene jeg foretrekker mest. Har mange forskjellige parfymer siden jeg er veldig gla i parfymer og tester gjerne ut nye. 
  Disse er ivertfall på topp 5 av de beste jeg har hatt :) Vært og prøve de, absolutt.

   

2 kommentarer

Victoria Larsen

14.01.2017 kl.12:56

Mange gode! :D

cathrine

14.01.2017 kl.13:10

Victoria Larsen:ja veldig:)

Skriv en ny kommentar

hits