Helt utrolig

Hei og God morgen alle sammen :)
I dag så tenkte jeg at jeg ville blogge litt om turen jeg hadde til Philipinene i mai i fjor.
Vi hadde en utrolig flott og fin reise, vi var borte i nesten 2 uker, men er vell egentlig litt lang reise for så kort tid, kunne gjerne vært lengre. 
Flyet tok meg nesten 20 timer en vei, med veldig mye venting. så 2 dager forsvant jo veldig kjapt. Men etter en lang fly reise ankom vi endelig Cebu, der vi skulle sove på dette hotellet:  Mandarin Plaza.

Jeg hadde egentlig aldri sett for meg at Philipinene var ett land jeg kom til og besøke i nærmeste fremtid, men jeg ble veldig positivt overasket.
Grunnen for at det ble ferie akkurat her var fordi broren min skulle gifte seg med en philipinsk jente her nede, å da kunne man jo ikke gå glipp av denne reisen. 
Bryllupet var utrolig vakkert, men så utrolig annerledes . Jeg viste jo selv at bryllup der nede er nok mye mer annerledes enn her i Norge, men ikke så annerledes. Jeg trodde hele tiden at bryllupet i philipinene skulle være gjerne over flere dager, men der tok jeg virkelig feil. Det varte 2 timer i kirken, og 2 timer på festen så var det over. Var ikke det litt spesielt ? men utover det, så ble det ett utrolig fin bryllup:)

  

Broren min og kona hans giftet seg i Landsbyen der hun kom i fra som het Pinapungahan. Dette er en landsby som lå ca 2 timer unna Cebu by. 
Vi bodde da på The Ranch Resort. Men det var utrolig annerledes og komme hit i motsetning til Cebu. Pinamungahan var en utrolig fattig landsby, det var helt merkelig og se alle de menneskene som var fattige og ikke minst alle disse barna som stirret på deg når du spiste. Det var faktisk det sykeste jeg har vært med på. 
i
Det som gav meg mest inntrykk var nok disse barna. Å den lille gutten på ca 4 år som røyka :(, det synes jeg virkelig var veldig trist. Off man vet ikke hvordan de har det før man faktisk har opplevd dette. Men det er absolutt en god opplevelse og ta med seg videre i livet. 
Jeg fikk jo litt fnatt da vi ankom denne Ranchen i landsbyen da jeg så det var Firfisle i takene og kakelakker på vekker og gulv utenfor rommene, og ikke varmt vann :o men gikk jo fint det åsså :) 

2 kommentarer

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.15:50

Jeg håper du får en fin Søndag :-)

cathrine

08.01.2017 kl.15:55

Victoria Larsen: tusen takk i ligemåde :)

Skriv en ny kommentar

cathrine

cathrine

25, Nome

Kategorier

Arkiv

hits