10 som er et MUST når du besøker den Vakre byen Budapest

1. Sigthseeing Tour Buss - Dette er da en spennende opplevelse, der du kan velge og hopp-on hopp-of når enn du måtte ønske deg, og hvor du måtte ønske deg. Denne bussen tar deg med til de mest fasiliterte plassene, så her er det utrolig mye å se på

BUDAPEST, HUNGARY - JANUARY 2: bus for tourists in the center JANUARY 2, 2014. Hop on hop off bus boarding in the center of Budapest, Hungary.

2. Bad i Varme Kilder-  Dette er varm kilder som holder ca 30 varme grader, dette er veldig deilig og avslappene fordere som ønsker og slappe av en dag elr 2. Budapest har også 14 forskjellige varmekilder, den ene er Gellert.


 

3. Elve Cruise På Donau- Her kan du nyte en deilig Romantisk middag for 2 eller fler. På denne seilingen får du utsikt over Buda og pest på begge sider. Turen er utrolig vakker spesielt om kvelden da det er blitt mørkt.


4. Vaci Utca Street- Dette er en veldig berømt handle gate for de som er gla i shopping livet, her har de stort sett det meste du enn måtte ønske deg. 
Mulighet for en deilig middag, siden det er veldig mange fine og gode restauranter


5.Margaret Island (Margit Sziget øya- Dette er en øy som ligger mitt på Donau elven i mellom Buda og Pest. Øyen er på ca 2,5 km lang. På øyen så har man mulighet for å leie sykkel, der man kan sykle igjennom øya, eller gå en spaser tur rundt øya. Man har mulighet for å slappe av på koselige caféer  i parkene. Øyen har mye fint å by på, fine parker, caféer og fine restauranter. Øya er absolutt å anbefale for alle sammen.

6. Budapest Zoo- Dette er en fin attraksjon for store og små.Her har man alle slags dyr fra forskjellige steder i værden, alt fra aligator til pytonslange, kengeruer osv. De har også utrolig mange koselige matplasser , og ice cream for de som enn måtte ønske og kose seg litt ekstra .  Dette er absolutt den beste dyreparken jeg har vært i så er absolutt å anbefale


7. Parlamentet- Her kan du få en guidet tur rundt i Ungaren's parlamentbygning. Dette er absolutt vært det. For her får dere virkelig sett den hellige ungarske kronen. 

8. Buda slottet- Dette er absolutt en spennende tur dere burde å få med dere når dere besøker den vakre byen Budapest.  Dette er en tur for mennesker som ønsker og høre og lære litt mere om historien. Her ser dere byggninger fra 1216. Frem til 1918 bodde de ungarske kongene .


9. Aqua World- Dette er en utrolig fin vannpark, for store og små. Her har dere tilgang til mange forskjellige vannaktiviteter ,her får dere også tilgang på spa for de som måtte ønske det. 


10. Limousin- Limousin tur i Budapest er en utrolig fin opplevelse for de som ønsker det lille ekstra. Siden dette er noe man vanligvis ikke gjør til vanlig hjemme. Men hvorfor ikke unne seg det lille ekstra ?
Her kan man leie limousin for alt fra 1-2 timer, for en billigere penge enn hjemme i Norge. Limousinen stopper utenfor en kjent bygning slik at man kan få muligheten til å ta bilde med den vakre byen Budapest i Bakgrunnen. 

2 kommentarer

Lilli

07.01.2017 kl.21:04

Spennende :)

cathrine

07.01.2017 kl.21:08

Lilli: ja er veldig innteresant :)

Skriv en ny kommentar

cathrine

cathrine

25, Nome

Kategorier

Arkiv

hits